Η Bridgestone, ο Νο.1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, θα λανσάρει το νέο ελαστικό «εκτεταμένης κινητικότητας» της σειράς DriveGuard στη Κύπρο το 2017.

Το Bridgestone DriveGuard είναι ένα μοναδικό νέο προϊόν στην Ευρώπη και με στόχο να προωθήσουν την ασφάλεια όπως για παράδειγμα στις νεαρές οικογένειες να δώσει ξενοιασιά από την περίπτωση του απρόοπτα σκασμένου ελαστικού, που πιθανό να θέσει σε κίνδυνο όλη την οικογένεια.

Μια έρευνα της Bridgestone δείχνει ότι το 60% των οδηγών στην Ευρώπη υπέστησαν τουλάχιστον ένα σκάσιμο/τρύπημα ελαστικού τα τελευταία 4 χρόνια. Το Bridgestone DriveGuard είναι τώρα το πρώτο ελαστικό του είδους του που δεν περιορίζεται σε τοποθέτηση ελαστικού τύπου RUN FLAT από το εργοστάσιο, σε συγκεκριμένες μάρκες ή μοντέλα αυτοκινήτων μόνο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με TPMS (σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών), το οποίο είναι πλέον υποχρεωτικός εξοπλισμός σε όλα τα νέα μοντέλα στην Ευρώπη (από τον Νοέμβρη του 2014).
Το DriveGuard προσφέρει στους οδηγούς τη δυνατότητα να συνεχίσουν να οδηγούν μετά από σκάσιμο/τρύπημα για 80 χιλιόμετρα με ταχύτητα έως 80 χλμ/ώρα. Με ειδικά ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα και την αποκλειστική τεχνολογία πτερυγίων ψύξης, τα ελαστικά DriveGuard  δίνουν στους οδηγούς επιπλέον ξενοιασιά - μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος που προκαλείται από απότομο σκάσιμο και αποφεύγοντας την εξαιρετικά επικίνδυνη επιχείρηση της αλλαγής ελαστικών στο πλάι του δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε http://www.driveguard.com

Πληροφορίες για την Bridgestone:

  • Η Bridgestone, είναι Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο, που έχει καταφέρει να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο.
  • Εργοδοτεί πάνω από 140.000 άτομα ανά το παγκόσμιο.
  • Λειτουργεί 194 μονάδες παραγωγής σε 25 χώρες και πουλάει προϊόντα σε πάνω από 150 χώρες.
  • 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο κυκλοφορούν με ελαστικά της εταιρίας.
  • Οι πωλήσεις της υπολογίζονται σε περίπου 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο .
  • Τα ελαστικά της Bridgestone επιλέγονται σαν πρώτη εφαρμογή (εργοστασιακή εφαρμογή) από τις μεγαλύτερες εταιρίες στη αυτοκινητοβιομηχανία (Audi, Aston Martin, BMW, Honda, Fiat, Ferrari, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Suzuki, Volvo, VW και πολλές άλλες).
  • Εισάγεται επίσημα στην Κύπρο από την εταιρία Α/φοί Λευκαρίτη ΛΤΔ, από το 1963.
  • Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο με νέες χαμηλές τιμές, με επίσημο τιμοκατάλογο.

http://bridgestonenewsroom.eu/stories/9808-bridgestone-targets-young-families-with-driveguard-ad-campaign