Η Bridgestone εφαρμόζει την τεχνολογία DriveGuard Run-Flat Technology στις κύριες σειρές των προϊόντων της

 

Ο πρώτος κατασκευαστής ελαστικών, ο οποίος εισήγαγε την τεχνολογία Run-Flat στη δεκαετία του '80, η Bridgestone συνεχίζει να πρωτοπορεί στη συγκεκριμένη τεχνολογία με την εφαρμογή της στις σειρές προϊόντων.

 

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών στον κόσμο, δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους. Οι διαδρομές που διακόπτονται από τρυπημένο ή κατεστραμμένο ελαστικό προκαλούν καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η Bridgestone ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της δικής της επαναστατικής τεχνολογίας DriveGuard Run-Flat Technology (RFT), η οποία θα διατεθεί στις κύριες σειρές προϊόντων της από τον Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για ένα άλμα προς τα εμπρός για τους καθημερινούς οδηγούς όσον αφορά την ασφάλεια, την ευκολία και την ξεγνοιασιά στην οδήγηση, καθώς το DriveGuard RFT θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την πορεία τους ακόμα και σε περίπτωση σκασίματος του ελαστικού.

 

Για σχεδόν 90 χρόνια, η Bridgestone έχει προσφέρει στους οδηγούς τη σιγουριά να φτάνουν εκεί που πρέπει να πάνε, όσο πιο άνετα και ασφαλώς γίνεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιχείρηση έχει μετατραπεί από έναν κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών σε έναν πρωτοπόρο λύσεων στην οδήγηση και οι εξελίξεις στη Run-Flat Τεχνολογία έχουν κεντρικό ρόλο σε αυτή τη μετατόπιση. Η Bridgestone εισήγαγε για πρώτη φορά την τεχνολογία στον κόσμο τη δεκαετία του 1980 και τώρα ακόμα περισσότεροι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της, γεγονός που συμβαδίζει με τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Bridgestone για οδική ασφάλεια.

 

Φέρνοντας το DriveGuard RFT στις σειρές Turanza, Blizzak και Weather Control

 

Ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν τρυπήματα, διαρροές αέρα ή ζημιές στα ελαστικά, η τεχνολογία Bridgestone DriveGuard RFT επιτρέπει στους οδηγούς να διατηρούν τον έλεγχο και να συνεχίζουν την οδήγηση με ασφάλεια για 80 km σε ταχύτητες έως και 80 km/h. Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτά τα κρίσιμα πλεονεκτήματα ασφάλειας, σε συνδυασμό με τις άλλες δυνατότητες των ελαστικών Turanza, Blizzak και Weather Control.

 

Η διαθεσιμότητα της τεχνολογίας Run-Flat σε βασικές σειρές προϊόντων ελαστικών αντικατάστασης είναι μοναδική για τη βιομηχανία, καθώς όλα τα άλλα εμπορικά σήματα ελαστικών περιορίζουν την τεχνολογία σε ελαστικά που εφαρμόζονται ως αρχικός εξοπλισμός σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Τα ελαστικά της Bridgestone με το DriveGuard RFT μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο εξοπλισμένο με TPMS.

 

Ο Paolo Ferrari, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Bridgestone EMEA, δήλωσε: «Η ανάπτυξη της τεχνολογίας Run-Flat είναι εξαιρετικά σημαντική για την Bridgestone. Ήμασταν οι πρώτοι που το φέραμε στους καταναλωτές πριν από 30 χρόνια και συνεχίσαμε να είμαστε στην πρωτοπορία της τεχνολογίας από τότε. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να πάει στραβά στους δρόμους, αλλά τα ελαστικά Run-Flat δίνουν στους οδηγούς μια ξεγνοιασιά στο ταξίδι τους και εξασφαλίζουν ότι θα φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Αυτό είναι απαραίτητο για τους οδηγούς και θα καταστεί ακόμη πιο σημαντικό στο μέλλον με τα αυτόνομα αυτοκίνητα. Η αύξηση της διαθεσιμότητας αυτής της τεχνολογίας και των πλεονεκτημάτων της για ακόμη περισσότερους οδηγούς σημαίνει ότι μπορούμε να τους κάνουμε να συνεχίζουν το ταξίδι τους ό,τι κι αν συμβεί».

 

Source: https://www.bridgestonenewsroom.eu/brandportal/bridgestonepr/default/news-detail/474?lang=eu