Η Bridgestone είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο στην έδρα της για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020

Η Bridgestone, η Νο1 εταιρεία ελαστικών στον κόσμο και ο μοναδικός Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης με παγκόσμια έδρα το Τόκιο, γιορτάζει ένα χρόνο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες Tόκιο 2020.

Με σχεδόν 90 χρόνια ιστορίας στην Ιαπωνία και πάνω από 28.000 υπαλλήλους στη χώρα, οι επικείμενοι Ολυμπιακές Αγώνες Τόκιο 2020, έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δέσμευσής της να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κινούνται, ζουν, εργάζονται και παίζουν, η Bridgestone επικεντρώνεται στην υποστήριξη και την ενίσχυση της εμπειρίας όλων των αθλητών, του προσωπικού, των οπαδών και των επισκεπτών στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Επιπλέον, η εταιρεία θέλει να διασφαλίσει ότι οι προσπάθειές της θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο Τόκιο και στους κατοίκους του και μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων.

Η υποστήριξη της εταιρείας περιλαμβάνει:

-          Τη  μεγιστοποίηση της θέσης της ως Επίσημος πάροχος Ελαστικών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, παρέχοντας τα προϊόντα της στα επίσημα οχήματα του στόλου του Τόκιο 2020.

-          Την εγκατάσταση ειδικών αντισεισμικών μηχανισμών στο κέντρο Aquatics του Τόκιο και στο Ariake Arena, για να μειωθεί η πιθανότητα ζημιών σε περίπτωση σεισμού.

-          Τη δέσμευση να στηρίξει την πρωτοβουλία Διαχείρισης Μεταφορών της Μητροπολιτκής Κυβέρνησης του Τόκιο (TDM), η οποία επικεντρώνεται στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στην πόλη υποδοχής το επόμενο καλοκαίρι.

-          Διάφορα πρωτοποριακά προϊόντων και λύσεις, τα οποία  έχουν σχεδιαστεί για προώθηση της αποτελεσματικής και βιώσιμης κινητικότητας, την αποτελεσματικότητα των κτιρίων κ.ά.

-          Πρόγραμμα εθελοντισμού που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες υπαλλήλους της να συνεργαστούν με τους διοργανωτές, για να εξασφαλίσουν μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία για τους οπαδούς και τους αθλητές.

Όλες οι δραστηριότητες της Bridgestone που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σχεδιάστηκαν ώστε να ενδυναμώσουν ανθρώπους όλων των δυνατοτήτων, να επιμείνουν στις δυσκολίες και να «Κυνηγήσουν το όνειρό τους». Για να υποστηρίξει αυτές τις προσπάθειες, η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 50 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε περισσότερες από 15 χώρες, για να υπηρετήσουν ως πρεσβευτές της στον δρόμο για το Τόκιο 2020. Αυτές οι συνεργασίες έρχονται να προστεθούν στην υποστήριξη που προσφέρει η Bridgestone στις πάνω από 200 εθνικές ολυμπιακές επιτροπές (NOC) - μια απόδειξη της πίστης της εταιρείας στη δύναμη του αθλητισμού να ενθουσιάσει, να ενώσει και να εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2020 θα αποτελέσουν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της εταιρείας, η οποία θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογικές της ιδέες και τη μεταμόρφωσή της σε μια ακόμη πιο καινοτόμο και πραγματικά παγκόσμια εταιρεία.

 

 

Η εταιρεία Bridgestone

Η Bridgestone είναι Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο και έχει καταφέρει να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Εργοδοτεί πάνω από 140.000 άτομα, λειτουργεί 194 μονάδες παραγωγής, σε 25 χώρες και διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 150 χώρες. Ενδεικτικό της δύναμής της είναι το γεγονός ότι 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο κυκλοφορούν με ελαστικά της εταιρίας ενώ επιλέγονται σαν πρώτη εφαρμογή (εργοστασιακή εφαρμογή) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες (Audi, Aston Martin, BMW, Honda, Fiat, Ferrari, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Suzuki, Volvo, VW και πολλές άλλες). Οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο.

Στην Κύπρο, τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από τη Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο.

 

Source:  https://www.bridgestonenewsroom.eu/brandportal/bridgestonepr/default/news-detail/813?lang=eu